Hallo wereld, een observatie

Het is jammer dat als de juiste mensen hun werk stopzetten en zich terug trekken dat ze daardoor hun werk soms achterlaten aan achterdochtige incompetente mensen.
Het is mede daardoor jammer dat democratie en vrijheid van meningsuiting dan soms niet meer bestaan in bepaalde samenlevingen waarin deze achterdochtige mensen de leiding krijgen. Men komt ergens nieuw binnen en die mensen denken al precies te weten hoe jij in elkaar steekt en houden nergens rekening mee.

Wist je dat achterdochtige mensen vaak een gebrek aan emotie’s hebben en trots op zichzelf zijn dat zij alles verstandelijk beredeneren, ze zijn dus niet erg warm-menselijk.
Vaak zijn zij gevoelig voor macht en status en minachten zij mensen die dat niet hebben.
Zij lijken in de omgang soms zakelijk en efficiƫnt maar veroorzaken vaak onrust en conflicten in hun omgeving.

Het meest kenmerkende van mensen met achterdochtige gevoelens is dat zij de gedragingen van anderen als opzettelijk in hun nadeel of bedreigend ervaren.
Zij voelen zich vrijwel allemaal uitgebuit of bedreigd. Zonder redelijke gronden betwijfelen zij de oprechtheid van vrienden en kennissen. Soms zijn zij ook ziekelijk jaloers en twijfelen zij zonder reden aan de trouw van hun mede mensen.

Disclaimer: bovenstaande tekst kan meningen/persoonlijke ervaringen bevatten welke voor feiten aangezien kunnen worden. De auteur is niet aansprakelijk voor schade in enige vorm die is ontstaan uit de interpretatie en het daar naar handelen door de lezer.

1 thought on “Hallo wereld, een observatie

Comments are closed.